maanantai 13. toukokuuta 2013

niiku kaikki muutki,sm-kisat 11.5 -postaus.

joo sain tän vast näin myöhään tänne sitte :'D kuvia mulla on tosi niukasti,ja pari kuvaa tässä postauksessa on pöllitty ihanalta Rouskulta,kiitos vaikka en ees kysyny.hehhe.

mut joo tosiaan joskus vähän ennen 11 mutsi heitti juna-asemalle,ja tuli ehkä vähän kiirus ku juna lähti 16 yli :'D asemalla mua ootteli milla,ja mentii heti vaa alas oottaa junaa,ku ihmisii oli jonkuverra siellä jo.no juna oliki IHA täynnä ja onneks päästii silti vaunuu ja seisoo lastenvaunupaikalle,ku muualle ei oikee mahtunu näitte laukkujen kaa...no jäätiin sitte pasilassa ja vaihettiin pikasesti lahteen menevään junaan,jossa sitte möllötettiin n. 1,5 h.aika meni nopeesti millan kanssa rupatellessa ja oltiin lahdessa vähän enne yhtä.asemalta saatiin kyyti sitte jokimaalle,ja heti sinne tultua bongattiin myster,rousku ja mara ;) myöhemmin seuraamme liittyi myös alisa ja vipe :)


no ku myymään tulin pääosin niin raahattiin sitten millan ja mysterin kanssa pöytiä ja tuoleja myyntialueelle.käväsin sitte hakemassa koulupaperit ja ynnämuut tuomarointia varten,et vois vähä valmistella enne ku mu tuomaroiminen alkais.porukkaa oli jo paljon paikalla,ja oli siinä vähän jo ruuhkaa myyntipöydillä,joten nopeesti jutut esille vaan ;) sain tosi hyvin myytyä,en ihan kaikkea mut tosi ison osan onneks :'D laukku keveni varmaan 10 kg ku tultii takas.mut joo,siinä kuvailin ja oleskelin muiden veteraanejen kanssa,meno oli aika normia muuten.vähän ratsastelin nimriksellä ympäriinsä,kun ei näyttänyt kaupaksi menevän,ja lainasin maran venttiä ja millan sveeaakin hetken :)

(c) rousku

(c) rousku

no joskus 4 (?) aikoihin tuomarointi kutsu,ja annoin mun myyntipöydän noitten hullujen käsiin,vähän pelotti kylllä,mut iha okoosti ne suoriutu..:'D no tuomaroin sitten siinä HeBeen eka,se nyt meni vähän rauhallisemmin vielä kun mestaruusluokan tuomarointi,ku tuli jotenkin hirvee stressi aikataulusta,no mut siinä käy kyllä aina niin että vaikka kuka laskisi pisteet nii siinä kyllä kestää tovi.kello tais olla..puol 7 ? ku olin jotenki saanu itteni taas rauhotettuu tuomarointie jälkee,ja piti ruveta pakkaamaan kimppeet ja kamppeet ja suuntaa takasi kotio :) juna menis joskus vähä yli 7,joten tulihan siinä jonkinasteen kiirus :'D ehittiin kyllä,ja pienen hesereissun ja odottelun jälkeen olimme jo kotona,tai no itse en ihan heti päässyt kotiin asti,oli muuta hommaa siskon kanssa,joten virallisesti olin kotona joskus enne  klo. 23.heh.

mut ihan mukava ja onnistunut päivä ! :) lopuks vielä video kisoista ;
ja nii,tänään (13.5) tuli mulla ja pontsolla huimat 2 vuotta täyteen :) ! siitä sitten postausta heti kun vegas suostuu rendeeraamaan ton yli 3 min videon.eli never.no mut yritetään !

4 kommenttia:

 1. Hehee... :D Kiitos matkaseurasta ! Just hyvä postaus, ja video. En kyl malta nähä sitä valmiina sitä teiän kaksvuotisvideoo :)))

  - Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos itsellesi :D ja joo,kuha saan tän ny toimii :'D

   Poista
 2. Onkos sulla muuten musta yhtään kuvia?
  - Axew

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pari tärähtänyttä vissii,mut ehin jo siivota huonot pois.

   Poista