keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mitä menin tekemään.. - khtrara myös Instagramissa !

Noni, teinpäs sitten instagramin..eh.


Ei mulla muuta, päätin ilmoittaa vain ettei kukaan luule huijarikäyttäjäksi.Käyttäjä on yksityisenä koska haluan valikoida seuraajani tarkasti.Pyrin päivittelemään useammin instagramia kun blogia, kun se on myös paljon kätevämpi ja ei tarvitse kirjoitella liikoja turinoita ! :) Vielä en ole mitään postannut, mutta eiköhän huomisen puolella jotain tule :) !

laitan nyt sit jonkun täytekuvan vielä.eh.


Koitan pian tehdä isompaa kuulumispostausta, jos edes sellasta saa aikaseks :'D 
Siihen asti moikka !

9 kommenttia:

 1. tee Hevos-esittelyt, ja mielä mielummin tallin esittilly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt että jossainvaiheessa tekisin tänne blogiin ehkä jokaisesta hevosesta erikseen omat esittelyt :) Tallin esittely tulee varmaan myöhemmin syksyllä.

   Poista
 2. olen erittäin pettynyt sinuun maikki. :c sorruit instaan..

  noeivaa stalkkaan ihmisii nimel ugotthewrongdoge joten make sure to hyväksyy se seuraajaks ni voin stalkkaa suaki ja tulla sun uni.. ei vaan siis kröhm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..:((

   Joo lisäsi sut jo aikoj sitte mut eka mietin et kukamitähäh :D pikkase myöhäs vastaus mut :DD

   Poista
 3. paljo pyydät jos teet mulle kepparin ? Haluisin tollasen niinku tossa 3 vuotta Ginaa postauksessa. Sellaisen niinkun kuvassa 7, 9, 14 Ja sitte sille hepalle tollaset varusteet kun niissä kuvissa on . Nii paljoko pyytäisit siittä hepasta ja jos sille tulis mukaan ne kaikki varuteet ? Riippuu se osto ihan hinnasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee erikseen kellekkään, tilareita teen mutta ne ovat nyt tauolla ja mulla on jonosysteemi käytössä.

   En todellakaan tee kopioita omista keppareista tai muiden :'D Enkä tee tilareille varusteita mukaan ! Jos nyt joskus pistäisin vaikka myyntiin fleecestä valmistetun "perus hepan" kaikkinee varusteinee se lähentelisi 60-70e.

   Poista