maanantai 16. maaliskuuta 2015

Arabeilla auringonlaskuun.

kattokaa pliis HDeenä jookosta lapset ?


uuden järkkärin hidastukset = ♥

 Lauantaina innostuin ratsastamaan molemmat arabitammat hienon sään takia ja olin juuri saanut Shangille uudet suitset valmiiksi niin olihan niitä nyt pakko päästä testaamaan !

Shang sai tällä kertaa suitsiksi Micklemit jotka onnistu ihan kivasti :) !

Shangilla tosiaan menin pientä puomitreeniä ja jotain perusköpöttelyä,alussa en pitänyt tukipinteleitä mutta hetken päästä oli pakko vääntää ne jalkaan kun alko särkemään ihan mukavasti :/ Sitten alkoi taas sujumaan vaikka edelleen pohkeita särki hiukan.Shang sai myös suitsien lisäksi uuden täytön ja se on hiukan painavempi ja keppiä hiukan pidensin niin nyt se tuntuu tosi kivalta ratsastaa ! Asddgdf mulla ei oikeen nyt kirjotus tunnu luistavan mutta videolla näätte miten meillä meni.

Ashin kanssa piti mennä siirtymisiä ja ehdin pari klippiä kuvata ennen kuin kamerasta loppui akku, joka kyllä oli ihan hyvä koska jalkoja alkoi jomottamaan ihan siihen pisteeseen että kipu oli melkein sietämätöntä ! En tykkää yh miks nää reagoi näin voimakkaasti vaikka en ratsasta kuin harvoin..Ashilla oli ihan hirveästi energiaa ja ei oikein millään ois malttanu tehdä mitään ilman sähläystä mutta videolla näkyy että saatiin pari ihan ok pätkää :) Tämmöset isoaskeliset tuliset hepat ei ehkä oo paras valinta sillon kun jalat on kipeet ja väsyttää mutta kun olin päättänyt että menen molemmat niin sitten mä meen molemmat :'D Ihan hyvä fiilis kuitenkin oli kun vein hepat talliin ja kivan kevätsään takia oli myös mukavempi ratsastaa.Alla hiukan lisää kuvia tammoista :


Ja oi teitä lukijoita on jo yli 190 ! Kun tulee se 200 täyteen tulee varmaan se tarvikepostaus, vai onko teillä jokin muu postaus toiveena ? :) Jos on niin laittakaa kommenttia alas niin tiedän mitä te lukijat haluaisitte ! En pidä taikka tee arvontaa/kisaa/vinkkipostausta - sen voin jo sanoa.

Seuraavan kerran mahdollisesti ensviikon alussa kirjoitan kun viikonloppuna on luvassa kahdet kilpailut - lauantaina tosin menen vain kuvailemaan ja myymään mutta sunnuntaina suunnataan radallekkin ja tällä kertaa pitkästä aikaa Folger pääsee kisaratsuksi :) Moikkaa ja nauttikaa auringosta vielä kun voitte! (perhanan takatalviennustukset..)

7 kommenttia:

 1. Ai että miten ihanat suitset molemilla!

  VastaaPoista
 2. Ehdottaisin tarvikepostauksen lisäksi Päivä Ra.Rassa videota tai varusteiden esittelyä joko youtubeen tai sitten blogiin. Näyttäisit esimerkiksi hevosten suitsia, riimuja ja kaikkia mitä haluatkin. Ihana postaus, video ja Ashi ♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan jos tässä kevään aikana sais tehtyä Päivä Ra.Rassa videota niin sitten olis jokaselta vuodenajalta yksi :) Hevosten varusteista löytyy esittelyt kuvineen Ra.Ran omilta sivuilta, joitain vielä puuttuu mutta koitan tämän kuun aikana saada nekin reilaan, ehkä joskus blogin puolelle voisin toteuttaa jotenkin sen tyylisen postauksen :) Kiitos ja Ashi kiittää :) <3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Millon tulee taas tilareita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koitan ensikuun alkuviikoilla taas alotella,tilata voi vain Skh-foorumin kautta.

   Poista