tiistai 26. toukokuuta 2015

Kysymyksiin vastaukset ! + kahdet ei niin hyvin menneet kisatJoo tää on vähä tönkkö ja outo ja kaksariacton is strong mutta toivottavasti saitte vastauksenne :'D Toivottavasti ette hirveesti pitkästyny !

--------

Oon myös käyny nyt kahtena edellisenä viikonloppuna kisoissa,nimittäin 17.5 oli Kuunkukan estemestaruudet ja nyt 24.5 oli Jennyn ja Jolien kisat.

Kuunkukassa kisasin itsekkin kahdessa luokassa Lemonalla ja ei mennyt ihan superhyvin, molemmat luokat oli tyyliluokkia ja paikalla oli yksinkertasesti kevyemmin hyppääviä ja tuplasti siistimmin meneviä kisaajia ja itse kun en ole enään vireessä yhtään ja esteet ei ikinä ole ollut se mun juttu niin sijoituin molemmissa luokissa aika häntäpäähän.Sain suoritukset myös videolle,kiitos Sohville !Kuten näkyy oli meno aikaste tönkköä, luokista sai kivana lisänä oikein arvostelupaperit, oli tosi mukava että joskus esteluokistakin sai tietää miten meni ! Ekasta luokasta sain sen 48/60p ja sijoitun 11/16 eli ei mitenkään hirveen hyvin,Tahdista sain 6 ja siitä oon samaa mieltä kun tuo ny muistuttaa enemmän mummohölkkää kun laukkaa :'DD Askeleista 8,laukanvaihdoista 9,hypyt 8,Asennosta 9 ja tiet 8.Laukanvaihdoista olisin antanut itelleni 7 koska ne näytti senverran tönköiltä,askeleista ehkä 7 ja tiet ja asennon kanssa oon suht samaa mieltä,tosin ehkä kallistun enemmän kasia päin asennossa kun ehkä hiukan könötän tossa ratavideon perusteella.Toinen luokka oli hiukan korkeempi tyyliluokka,tästä sain 49/60p ja tulin kymmenenneksi.Tääkään ei mennyt hirveen hyvin kun kusasin tossa 5b osalta 6a esteelle tien kun unohdin radan hetkisesti, tiet kohdassa sainkin sitten 7 vaikka olisin enemmän itse rokottanut pisteitä.Tässä sain tahdista kasin,askeleet 8,laukanvaihdoista taas 9, hypyistä 8 ja asennosta myös 9 niinkuin edellisessä radassa.Oon siis kuitenkin ihan tyytyväinen molempiin ratoihin että en töppäilyt sen kummemmin !
Kisoissa oli kuitenkin kiva yhteishenki ja sää oli mitä mahtavin, kotiin tullessa mulla oli nenä palanut ja pisamat ilmestyneet kasvoille :'D Kiitos kisoista Linalle ja huipuille kisaporukalle taas ku sain tuntee itteni pari vuotta nuoremmaks!

--
Sunnuntaina 24.5 oli sitten Jennyn ja Jolien kevätkisat jossa hoidin koululuokkien tuomaroinnin ja osallistuin Hurrella näyttelyyn.Olin edellisyönä tehnyt vain myyntijuttuja joten kisoihin lähdin ilman yöunia ja pienen säädön jälkeen löysin itteni kisapaikalta ihan hyvissäkin ajoin Skatholmin kanssa, odottelin keskustassa vähän aikaa että Skatholmin juna saapuisi niin mentiin sitten samaa matkaa kisapaikalle :) Kisapaikka oli mitä mainoin pohjan ja sijainnin kannalta,vieressä oli sopivasti pari pulleaa shettistä tarhassa :'D Kertasin ratoja hetken ja sitten alkoi tuomarointi,näissä kisoissa taisin tuomaroida sen 8 suoritusta vain kun moni olikin perunut.Tasasta oli ja nyt jäi rennompi fiilis tuomaroinnin jälkeen jos vertaa omien kisojen jälkifiiliksiä kun olin ihan mehut poissa fiiliksellä :'D 

Tuomarointien jälkeen löysin itteni taas tutusta kisaporukasta josta uupui pari ihmistä kyllä mutta mukavaa oli ja sisänen kakarani heräsi taas - pistetään valvomisen piikkiin tällä kertaa ! Kisoissa oli myös vähän erikoisempia luokkia, nimittäin tynnyrinkierto ja WE joita seurasin ihan hiukan aikaa mutta olin myyntipöydän luona hiukan jumissa niin en hirveesti katsonut ratoja.Kamerakin jäi laukkuun harmillisesti niin kuvia en napannut kuin ihan pari,alhaalla ne otokset jotka oli ees jotenki julkaisukelpoisia.

Tälläisen vuoniksen olin tehnyt kisoihin myyntiin,ostaja ROAR olikin niin nopsa että väsäsi kepin jostain ja suitset myös ja kisasi jo tynnyrinkierrossa !

Hurren kanssa näyttelykehässä, tässä menttiin vielä aika nätisti eikä stoppailua näkynyt,ravissa poni hidasteli käyntiin ja välillä stoppaili niin se laski sijotusta huomattavasti :'D kuvasta kiitos Jennyn isälle !
Ennen tätä kuvaa olin napannut varmaan päälle kymmenen kuvaa Vireen naamasta ennen kun tajusi pistää Aussin suojaksi,sietääkin hävetä kun voitti tynnyrinkierron pyh
Hurren kanssa tosiaan mentiin virallisiin näyttelyihin jotka Kura tuomaroi.Sijoituttiin 11 sijalle eli ei hirveen hyvin, tuo käynti + ravi kun näytettiin niin päätin sitten vetästä homman läskiksi ja mennä luonteenmukaisesti :'D Hurre jymähteli paikoilleen ja hidasteli ravista käyntiin kokoajan niin oli varmaan hupaisaa katsojille tuo meidän touhu.Pisteitä saatiin 73,3,/90 sekä JS ja tuomarin kommenttina oli "Kouluta hevosesi paremmin ! Laiska ravi.Selkeä skpleima.Rotuleima ok.Silmien,sierainten ja kepin kiinnitys hieman epäsiisti.Alaheltta..Pirteä ja ryhdikäs." Käynnistä saatiin 7.9,ravi 8,Rodunomaisuudesta 8,6 ja luonteesta 7,5.Hevosen ulkonäöstä tuli seuraavasti pisteitä; Sukupuolileimasta 8,9,rotuleima 8,yksityiskohdat 7,9,yleinen siisteys 8,4 ja yleisilme 8,1.Oli tosi kiva saada näin kunnon palautetta pitkästä aikaa vaikka menikin hieman penkin alle,olisin ottanut Ashin mutta myyntitavaroiden takia se ei laukkuun mahtunut.

Nyt pitääkin rientää jo muualle,palaillaan myöhemmin moikka ! :)

7 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus<3 toi kysymys video on tosi taitavasti editoitu ja jos noinois ollu mun kisat,niin olisit kyllä kukistanu kaikki koska meet niin täydellisesti!!

    VastaaPoista
  3. Tykkään tosi paljon sun kuvista! Oon muuten lukenut siun blogias jo melkein vuoden ja innostuin tän blogin ansiosta pitämään itekkin blogia:)

    VastaaPoista