sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sissillä 20.1Eli menin maanantaina sissillä,lähti uuteen kotiin keskiviikkona.En just kirjottele nyt enempää,toivottavasti saatte kaiken tarvittavan videosta irti :) Joo,ihan täysin ruosteessa oon pakko myöntää vielä tähän,jääny nii vähälle tää kepparointi ja alkaa lihasmuisti heikentymään,tönkköätönkköä,laukka varsinkin hyi että minkä näköstä..:'D


tuli tehtyä foorulle miniponi myyntiin,edelleen myynnissä ! :) tarjoukset tänne

lisäksi Mona vielä myynnissä foorumilla (topaan pääsee miniponikuvan linkistä),Serqi on jo löytänyt uuden kodin,ja myös loput myyntitopan hevosista.Tuli käytyä virossa tässä äskettäin,ja kangasvarastoja vähän täytelty..:) ens kertaan !

12 kommenttia:

 1. Harmi,kun Sissi lähtee uuteen kotiin :< Sovitte niin hyvin yhteen ja Sissi on muutenkin tosi sopiva sulle ja über söpö! <3 Toivottavasti saa Jullefilta hyvän kodin ja, että hän osaa arvostaa tammaa sen verran :')

  - Skatholm // www.stickhorsesismylifetheway.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvään kotiin kyllä lähtee :) varmasti on siellä enemmän iloksi kun täällä mun luona tallissa vaan pölyyntymässä.

   Poista
 2. Paljollako myyt Monan? Olen kiinnostunut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. monan lh. on 50e,hetihinta 60e.otan tarjouksia vaan skh-foorumille,ja kodista pitää kertoa tarkasti + kotisivut pitää olla.

   Poista
 3. Sissillä on täällä hyvät oltavat, käytiin juuri eilen maastoesteillä ja on todennäköisyydellä tulossa kesän smeihin! :) Hyvinhän Sä ratsastat vaikka vähän ruosteessa oletkin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noniin hienoa :) joo,on nää parhaat harrastusvuodet kyllä takana,alamäkeen vaan mennään :'D toisaalta eise paljoo haittaa ! kiitos silti :)

   Poista
 4. ;u; täydelliset housut sulla!
  kivasti meette ja niin
  mutta housut ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. neo iha lödöt :c muute sikakivat.no kiitos nappi.

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ömm.en kyllä lue mitään ton nimistä blogia ? ja okok kiitti tiedosta.

   Poista