maanantai 14. tammikuuta 2013

Päivä Ra.Rassa - 30 lukijaa - toivepostaus

eli sain tämän vihdoin ja viimein valmiiksi,taino.jaa "viimein" ettete kauan venaillu :DD mut joo,tällästä,olkaa ylpeitä mite ahkera oon ollu sunnuntaina (kuvattu siis 13.1 jos ette tajunnu).Joo ja kuullostan hehkeeltä nuhaisena.eivoimitää.
eli joo lyhesti selostettuna noi ratsastukset ;
Eka pontsolla menin,menin siirtymisiä ja väistöjä suht paljon.kenttä oli aika liukas nii aika varovaisen näköstä menoa,mutta en onneks kaatunu tai liukastunu kunnolla kertaakaan ! no pontso oli aika kankeahkon tuntunen jotenki,tai sit se johtu mu nuhast.hmm.Mut taivuttelin jotain ja semmosta perusjuttuu,menin n.40 min

Iltapäiväl menin monalla esteit,mentii sarjaa ja lopuks pari kokeiluhyppyy Viuhka-esteellä.oli pelottavaa joo.Mona oli tuttuun tapaan sählä ja kokoajan menossa ja kiis ku veturi.no loppua kohden rauhottu ja tuli ravis kivaks ja tälleen.monan vauhdeissa meinasin liukastua kunnolla parikin kertaa,onneks en kaatunu :'D hyppäsin parhaimmillaa 80cm yksittäisenä,mut ei ainakaa löytyny kamerast sitä,toi välil o alkanu ite katkasee videoit D: mutt joo.

ja lol en ikinä jaa hepoille mitää heiniä.mut nyt tein poikkeuksen.haha loool.

2 kommenttia:

  1. aa ku joku ois oikeestiki joka päivä noin aktiivinen :--D tosi kiva video, ihan paras oikeesti, lisää näitä! :3

    käyks kattoos kans mun blogin? www.solenoidbrain.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. hullu ois jos joku joka pv tälläst..kiitos ja kyllä näitä välillä tule :) oon sun blogiin törmännyt pari kertaa juu :)

    VastaaPoista