sunnuntai 6. tammikuuta 2013

• vuosi 2012 •

eli nyt tän ehin tekemään kunnolla ! tästä voipi tulla aika pitkä jos innostun selittämään kunnolla,joten varautukaa !

Tammikuu
1.1.12,tein Chaquellen,siitä alkoi sitten heti tamman koulutus.Vähän ennen vuodenvaihdetta alisa oli meillä yötä ja puuhailtiin kaikkee,taisin sillon tammaa alotella.Vuoden ekat kisat kävin EcRossa kisaamassa,koko 15 päivä tammikuuta siellä meni,mukana olla oli Gina,Pontso,Oodi ja Chaquelle rekvisiittana.Siellä meni suht hyvin sijoitusten kannalta ! Tilareita tein tammikuussa pari jos oikein muistan ja myyntipuolella meni kohtuuhyvin.Jonkinverran videoita tuli tammikuun aikana.tässä vaikka Folger video.

mun hieno failaus noista kisoista..:D

chaquelle ekana päivänä :)
Helmikuu
Chaquellen koulutus jatkui,vähän on/off meininki keppareissa.Ratsastelin jonkinverran,en käynyt muistaakseni kisoissa,hiitolomalla ratsastin vähän  ja tein heppoja aika paljon ! uusia asukkeja talliin en muistaakseni tehnyt.Alkukuusta tuli kumminkin odessan kanssa vuosi täyteen ! videorintamalla oli  hiljaisempaa.

helmikuussa tehty tilari.
Maaliskuu
Tässä kuussa olin vähän aktiivisempi ! Tein talliin Banjon,jolla ratsastin aktiivisesti tässä kuussa.Chaquellella menin jo vähän vaativampia juttuja.Tilausheppoja jatkoin edelleen.Kisoissa en käynyt maaliskuussakaan,treenasin kylläkin jo tulevia kisoja varten tietyillä hevosilla.Uusia videoita tuli jonkunverran,tässä yks Shang video :)

banjo :)
Huhtikuu
Huhtikuussa pidin videoista taukoa,ihan yhdestä ei niin kivasta syystä.samalla myös kepparoinnit jäivät hitusen vähemmälle.Kävin kuitenkin Alisalla kisoissa,14pv.Mukana oli Banjo ja Chaquelle,napattiin tammalla eka sija kür luokasta ! :) Näihin aikoihin alko lumet sulaa ja innostuin menemään aktiivisemmin ! Tässä yksi kooste ihan huhtikuun ekasta päivästä.Talliin ei tullut uusia hevosia,mutta taisin täyttää pontson uusiksi tässä kuussa,kinosti.

pontso

chaquellella windnan kisoissa.
Toukokuu
Palasin takaisin yotubeen vähitellen.Hevosia tuli myytyä tässä kuussa jonkinverran,mukaan taisi lukeutua  Pupsi.(jos nyt oikein muistan) Uusia heppoja talliin ei tullut,sensijaan tuli täyteen vuosi Pontsolla :) Kisoja olisi ollut parikin kappaletta,mutta päätin yrittää panostaa vain täysillä SM-kisoihin,jotka olisivat loppukuusta.Aika meni nopeesti ja sinne sitte suuntasin yhtenä aamuna.Porukka siellä oli aiva mahtava ja sää oli mitä parhain :) Mukana mulla oli Chaquelle,ja tuli sieltä yksi ruusuke,Silver-classista 3 sija :) ! muut luokat meni myös odotettua paremmin,mutta silti palkintosijoen ulkopuolelle.Toukokuussa jalat reistaili jonkuverran,niin otin kumminkin aika varovasti.Taisin tässä kuussa myös alottaa kunnolla tuon kouluvalmentamisen muille.Tässä Sm-kisoista video.

sm-kisoista

sohvi ja pontso :)
Kesäkuu
Loma alko,ja kepparointi lisäänty :) ! Tässä kuussa omista hevosistani möin Oodin ja Fetchan.Tilareita tein paljon,jostain piti saada kesärahaa :D mut alkukuusta suuntasin tampereelle Mochin kisoihin,olin siellä 2 yötä ja oli nii laaduksta et huhhu ! :D mukana oli Gina,Banjo ja uusi heppa Val :) täältäkin tuli hyviä suorituksia,viralliset näyttelyt oli myös ja Banjo sai sitten KepMvaFn-tittelin,eka mun hepoista jolla on sellanen (edelleen).Video kisoista.Loppukuusta menin moikkaamaan Joeytä ja Alisaa jumboon,ja sain sieltä sitte Joeyltä Sticklerin ylläpitoon kun noi lähti kielimatkalle.Kävin myös Eclipsessä kisoissa Ginalla,Pontsolla ja Chaquellella :)

tilari :)

stickler :)
Heinäkuu
Tässä kuussa tein paljon ! :) Ratsastin aktiivisesti,eniten varmaan sticklerillä.Hevoset oli myös öitä ulkona ja oli ihanaa mennä aina iltasin maastoon,vaikka hyttyset vähän piinaskin..Dybo oli ollut mulla 2 vuotta jo tässä kuussa ! Alkukuusta olin Mysterin ja Juliwen leirillä Jaalassa,mukana oli pitäjien ja mun lisäks Eetu,eli aika pieni leiri oli kyseessä,tosi rento meno oli muutekki ja lagattiin kyllä aikalailla..:D käytiin pitkillä vaelluksilla ja pakoiltiin paarmoja.Leiri kesti 11-13 pv.Sen jälkeen Mysse tuli meille yöks ja täällä puuhailtiin kaikenlaista :) ! hevosia ei tullut uusia tässä kuussa,suunnitteilla oli kumminkin joku elokuulle :) Täst vielä  leirivideoon ! ;) Heinäkuun lopulla mulla oli myös ollut Gina vuoden.

melinda ja eetu :)

ginakin oli mukana tolla leirillä !
 Elokuu
Elokuu alko Scarletin ja Windnan syöppöleirillä,porissa sitten sekoilin 2-4 pv.Tää oli kyllä kesän kohokotia ! oli kyllä nii rento ja hauska leiri että ei mitään rajaa ! mukana oli siis Anna ja Alisa + leiriläiset Joey,Niitti,Suvi,Mara ja Mysse.Samalla annoin Joeyelle takaisin Sticklerin ylläpidosta.Käytiin maastossa,yyterissä ja lagattiin telkkarin ääres.Leirin jälkeen tein Serqin.Kävin vielä kisoissa ennen koulujen alkuja Suvilla,sinne raahasin vaan pontson,luokkina oli kenttäluokat,ja jokaisessa taidettiin sijoittua..:) Koulujen alettua en ehtinyt/jaksanut ratsastaa sen kummemin,treenasin jotain Kürejä,pidin myös valmennuksia.Syöppöleirivideoon tästä..:)
leiriltä minä ja samppa,ihq kieli.

serqi
Syyskuu
Tämä kuukausi alkoi heti kisoilla,1.9 Avenuen kisat (videoon).Siellä mukana Pontso,Banjo ja Serqi.Sijoituksia tuli ok määrä :) Tein myös tässä kuussa monan ! tilareista pidin taukoa ja myyntiheppoja tein aika paljon näihin aikoihin.En ratsastellut jalkojeni takia niin usein,melkein ainoastaan kisoissa.Seuraavat kisat oli Alisalla porissa,22pv siellä sitten kisailin Serqillä ja Monalla.Monalla tuli hyviä tuloksia,serqilläkin yksi ruusuke napattiin.Tällä reissulla kännykkäni myös katosi..:D onneks löyty parin tunnin sisällä siitä ku hokasin et olin sen hävittäny (oli tippunu pellolle) Möin myös Chaquellen sohville tässä kuussa.

mona

pontsolla Avenuessa :)
Lokakuu
Lokakuussa jalat ei ollu hyvässä kondiksessa.Joten en ratsastellut melkein ollenkaan.Pidin omat ekat foorumi-kisat 6.10,luokkia oli ainoastaan koulupuolelle,apurina oli onneks Kura.kisat meni tosi sutjakkaasti pienen osallistujamäärän takia,tykkäsin järjestää nämä,joten uudet varmaan pidät keväällä !Kävin kumminkin kisoissa Eclipsessä 14pv Serqillä,Monalla ja uudella hepalla Kalebilla.Sieltä en paljon napannut mitään mukaan,mutta oli hieno sää ja hyvä meininki :) Muuten en tehnyt kummempia,en ole ihan varma oliko kepparikirppis tässä kuussa tai edellisessä,mut kumminkin olin myynyt Val-ponin eteenpäin.Tässä kuussa tein mun mielestä onnistuneimman videoni,tästä siihen ! + ja niin aloitin tässä kuussa bloggaamisen ! :)

monalla omien kisojen jälkeen

Kalebilla Eclipsessä
Marraskuu
Jalat oli edelleen aika kipeet,joten kepparit painottu aikalailla URL-puolelle.Lisäks oli koulussa aika kiirettä niin kun tulin kotiin oli aina pimeetä niin en sitten ratsastellut.Videoita en tehnyt mitenkään superaktiivisesti,tässä nyt kumminkin joku meppipaartti :) Kävin myös tampereella myssellä keskivertoleirillä,ei hitto et oli niin parasta ! :DD jäin sinne vielä päiväks lorvimaan leirinkin jälkeen.En ratsastanut ollenkaan tällä leirillä,taino,ei kukaan muukaan(ekana päivänä en siis ollut,sillon joku vissii ratsi).Leirillä alotin uutta heppaa,ja se heppa on nykyään tallissakin,Nimris :) Vaikka jalat sano toista,kävin silti kisaamassa,Eclipsen ja Coronan halloweenkisoissa sipoossa.Mukana oli Odessa,Pontso ja uusi tulokas Nimris.olin idiootti ja ilmoittauduin metrin luokkaan,kaikki alas paitis yks jonka alta ryömin..:D 2 ruusuketta kumminkin tuli,molemmat Pontsolla.Ihan loppukuusta ostin Aatun alisalta.

pontsolla kisoissa

keskivertoleiriltä :DD
Joulukuu
Joulukuu alkoi lupaavasti,menin heti ekoina päivinä 4 hevosta yht.mut joo..se lupaavuus tais jäädä siihe :'DD Tässä siitä kooste.Joulukuussa tuli täyteen säpin kanssa 3 vuotta ! tämä kuukaus meni kyllä aika rauhallisissa merkeissä.tein jonkinverran hevosia myyntiin ja suunnittelin tilareiden alottamista taas.Vähän ennen joulua ratsastelin vielä pikkusen,ja lyhyellä joululomallani kerran ehdin mennä uudella ponilla,Marshilla :) (vähän vanhemmassa postauksessa siitä tekstiä).Talliin tupsahti myös siis alkukuusta Sonya :)


Marsh :)

No,eli vuosi 2012 oli suht. tapahtumarikas vuosi mulla ! :) kaikenlaista tuli tehtyä.Jalat reistaili,pidin taukoa,olin aktiivisempi kuin koskaan,tein uusia hevosia ja möin niitä myös paljon.vielä lopuksi tänne liitän 2012-videon ;
tällästä sitten niiku lupailin ! ja nyt 30 lukijaa täynnä ! kysely sulkeutuu ensiviikolla,koitan sitten seuraavana viikonloppuna sen tehdä teille ! :)

2 kommenttia:

  1. Kivaaa Maiqu! :D Ja varmaa pidät ne kisat, ma haluta..!! Mut siis tosi kiva postaus jne. :3

    VastaaPoista