tiistai 4. kesäkuuta 2013

laiskuuus

anteeksi lukijat kun en ole pitkään aikaan postanut mitään kunnollista ! :c no,valitettavasti joudutte nytten pettymään kun en nytkään jaksa postata mitään viisasta :'D

kesälomalla oon kohta ollu jo viikon,ja aika lagisesti on menny..:D oon kyllä ratsastanu jopa 4 hevosta ! uusia hevosia on tullut kylläkin 6 kappaletta..;) kerron niistä myöhemmin lisää,voin kyllä paljastaa että 5 niistä ovat vain kesäylläpitoheppoja,ja yksi on talliin jäävä ja omatekemä :) tilareita ei ole oikeen ollut,yks jonossa ja joo kyllä äsken oli yks myös tehtynä ja jo uudella omistajalla :) sain just valmiiks yhen myyntihevosen,ja Zellan heitin myyntiin SKHoolle ! tsekatkaas.

Mut joo voisinpa kertoilla mun olemattomista kesäsuunnitelmista tätä harrastusta kohtaan.Uskon ja luulen,että tämä on viimeinen kepparikesäni.Ensi vuonna tuskin jää aikaa,kun pitää sitä töissäkin alkaa käydä,eli aikaa jää tuskin näille olioille kun mitättömästi pari päivää...mutta katsotaan sitten,ja jos innostus ylipäätänsä sillon on enään kukinnossaan.Tänä kesänä yritän olla aktiivinen vielä kun voin,mutta edelleen jalat ei ihan mukana roiku.Kisoihin olen jonkinverran ilmoittautunut,ja parille leirillekkin,ja tietysti loppukesän huipentumana omakin leiri edessä ! (tänne voi laittaa kaavaketta jos täytät 15 tänä vuonna ja olet kiinnostunut !) Eli joo,ei mulla sen kummosempia suunnitelmia ole kun vaan nauttia tämän harrastuksen viimeisistä rippeistä mitä sillä on mulle enään mahdollisesti antaa :) ja en sano että lopetan,ehei,jään silti pyörimään URL-puolelle ja satunnaisesti IRL.Pyrin myös tänä kesänä reissaamaan ympäri Suomea (niin miten rahat tietty riittää..:D) moikkailemassa kavereita parhaani mukaan :) Ompelua tuskin tulen jäädyttämään,olen suunnitellut tekeväni lähipäivinä vihon,jonne suunnittelen liuta kasa hevosia,ja aina kun ei tiedä mitä tehdä,katson sieltä ;) helppoa eikös ? lisäksi tallia pitää vähän kunnostaa ja 2 uutta hevosta talliin on suunnitteilla..:)

seuraavaan postaukseen tulee sitten JOS saan ton vegasi yhteistyöhön niin se hevosenteko-videopostaus,ja sitten vähän infoa noista uusista hevosista :) tähän loppuun lisään vielä pari kuvaa,jee.

aryanan ja radicalin yhteisleiriltä viime kesänä :)

Scarletin ja Windnan yhteisleiriltä myös viimekesältä :)

2 kommenttia:

  1. Onko se hepanteko-ohje jossain jo?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei valitettavasti ole,en saanut niitä videoita pelittämään kunnolla ohjelmassani ja vei ihan liikaa tilaa koneeltani :/ katotaan jos joskus innostun taas tekemään,ja sitten jopa julkaisemaan.

      Poista