lauantai 29. joulukuuta 2012

uuden ponin testausta - 29.12

hieno otsikko.


                    

tuossa pientä videokoostetta meidän menosta,olin ahkera ja suunnittelin jopa vähän mitä tekisin,piirsin edeltävänä iltana pienen radan jota hyppäisin,tällänen hieno piirrustus :


menin sitä myös tietty eri suunnista,mut aina tällee 3 estettä.korkeutta ei ollut noilla häppösesti,jotai 30 cm,tai 20cm.tiiliskivet oli jossai perseessä nii käytin nois kavaleteis takkapuita...:D yhet tolppaparit sain pysymään pystyssä,niihi sain sitte kivasti ristikon.hyppäsin jonkuverran ja harjotuksessa on melkee pakko vaihtaa laukat,nii harjoteltii sitte sitä Marsh-ponin kanssa.Uusi poni siis kyseessä,sivuille pääsee lukemaan lisää tästä ! 

jalkoihin ei sattunut alussa niin paljon,mut toi kipittäminen ottaa vähän voimille,joten loppupäässä oli täyttä tuskaa,vaik menin reilu 30 min.en sit vaa jaksanu mennä enempää enää ja menin esteet korjattuu vaa suoraa sisälle,heitin hepa tallii kyl ja näin.voisin tähä vielä pari kuvaa marshista,tai massusta tai mistä ikinäkin sille keksii kivan lempinimen ;tämmöstä,videoita mulla on aikamoine kasa keskeneräsiä,yritän niitä tehä aina ku aika antaa periks.ja ku jaksan.

6 kommenttia:

 1. Ei luoja toi on ihana ;__; Hyvä ku menit hyppää, mä en menny ku en sumulta nähny esteitä. Eikä ees oikeesti ollu tekosyy xD Mut toi poni ja varusteet, joku vähä osaa. Ja vielä muka mielikuvitus vähis!

  VastaaPoista
 2. noi sun shettisaskeleet on söpöt! :--D Mutta ihana poni aaaaw <:

  -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne näyttää silti isoilt :'D ei mee lyhyemmäks,ja vaik menis nii varmana oisin liukastunu...:D kiitos taas..:D

   Poista