tiistai 29. tammikuuta 2013

Viimeaikojen puuhasteluja

hieno otsikko,tiiän et oon paras.

tosiaanki,innostuin viime. öm torstaina ? ratsastamaan mun molemmat Hannoverit,Aatun ja Odessan :) menin molemmilla samanlaisen puomitreenin,aatun kanssa meni tosi hyvin ja se oli hienosti avuilla alusta asti,nöyrä kun on :) Odessa oli taas turhan pirteä ja sinkoili minne sattui,pelleil puomeilla aika paljon,mutta tuli sieltä pari kunnonkin ylimenoa ! Aatun kanssa treenailtiin myös vähän Piaffen alkeita,sujui hyvin ::) keväällä korkeatasoisemmaks varmaan koulutan herran,kun nyt sattuu olemaan HeA,ja korkeammalle varmaa yltäisi ! katsotaan alanko koulua kisaamaan tällä herralla,kun sopivan tuntuinen siihen on :) Ottelin hevosista kuvia ja aatulla myös ratsastuskuvia,tässä vähän niitä + odessasta varustekuva :


tänään innostuin menemään sonyalla,olin kentällä joskus puol ennen neljää,ja tein siirtymisiä paljon,ja harjoteltiin väistöjä.Sonya oli aika hyvä,mutta kyllä niitä pukkejakin tuli.oli kumminkin tasainen edestä ja tuntu kivan kevyeltä kädelle,ainakin suurimmaksi osakis.menin joku 35min,oli jo aika pimeetä kun ratsastin,joten nää alla olevat kuvat o aika ihananlaatusia ku salamalla ja mutsi osaa kuvata...:


jeeb,uggit koska olin laiska enkä jaksanu vääntää lenkkareita jalkaan :'Dtossa äsken myös laitoin uuden videon tubeen,laittelen sen sitte tännekkin ::)


1 kommentti: