tiistai 7. toukokuuta 2013

päivittelyä :)

joo jotain päätin nyt postata,väsyttää nii paljo nii täst tulee varmaa hieno.

eli joo viimeviime viikoloppuna (su 28.4) mulla oli täällä valmennettavana Axew ja Honey.Ne saapu paikalle joskus 12 tienoilla,ja eka valmensin axewia,axew meni sen omalla hevosella,Lotalla (?).Sitte heti perään pidin Honeyn valkan,sille laitoin alle Aatun :) molemmilla meni kyllä ihan hyvin,oon silti liian kiltti valmentaja,pyh pitää vielä kiristää otetta.no sitte axew ja honey piti mulle jonkun nopeen tunnin,hevoseks ne päätti mulle sitten Dybon alle :) enpä ollu pitkää aikaa menny sillä ponilla ! :) no sen jälkee axewin pitiki jo lähtee,nii mentii sitte honeyn kaa sisälle syömää välipalaa ja oleskelemaan hetki :) sitte mentii takasi ulos ja pidin Honeyn toisen valkan,jossa se meni Serqillä :) hyvin meni sekin,oma keskittyminen oli vähä tipotiessä,mut harjoteltii kouluradan muistamista :) sitte mentii vähä mu muilla hevosilla,otettiin Folger ja Pontso alle :) Honey meni enimmäkseen folgerilla,annoin hetkeks testattavaks pontson :) hypeltiin ja mentiin  jotain sekalaista,omat jalat ny vähä oli kipeet nii kävelin kyllä enimmäkseen.sit mentiin viel sisälle hetkeks ennekku Honeytä tultiin hakemaan :)puuhastelin jotain viel tallissa illalla ja ompelin sitte telkkarii katelles yömyöhään asti.

axew & lotta

Honey & Aatu

dybopoeka.

Honey & Serqi


tässä välissä en oo oikeestaa muuta tehny ku ommellu,ommellu,liimannu,ommellu,täyttäny,ommellu,liimannu,katkonu neuloja,ommellu etc. eli joo,heppatehtailuja ja niille varusteita ! sm-kisoja varten siis :'D ja niin voin tässä mainostaa että tulossa myyntiin 10 täytettyä hevosta,ja 2 tyhjennettyä + kasapäin muuta tavaraa (varusteita,schleish-hevosia,kirjoja) ja sen voin vielä sanoa että jonkinlaisia tarjouksia ja etuja tulee niille jotka ostavat paljon ! ;)

mut joo oon tallissa kans vähä siivoillu,tosin vielä homma kesken niin en vielä voi postaa tallin siivous-postausta,jos sitä nyt siks vois sit kutsua.estetolpat on kyllä tullut uusittua,sen voin paljastaa ! tossa eilen niitä testailin ft. Sonya.hyppäsin ekaa kertaa vähän isompaa tammalla,ja kaikenlisäks viel jonkinmoista rataa ! en jaksa nyt videoita laittaa,mut semmosta 4 esteen sekamelskaa,johon kuului laukanvaihtoja,jota ei tamman kanssa olla paljoa tehty,mutta ne sujui aika hyvin ! sonya oli aika kuuma ja kipakka ja menoa riitti jaloissa,vähän silti väsähti esteillä.hypättiin myös 90cm kerran,tosin vrmaan tosi tyylikkään näkösesti..80cm meni hyvin tammalta ja oli kyllä lopputunnista kivan oloinen,tuli kivoja askelia ja oli oikein pyöreä niskasta ;) se alkaa oppimaan jee.mut joo jotain kuvia tässä voisin postailla,seassa myös jotainn tarhailukuvia muista hevosista :)

postailen varmaan torstain aikoihin jotain,pientä kuvasneekpiikkiä vaikkapa myytävistä,ja torstaina milla tulee kans meille ja tehään jotain jännää sitte vrmaa !

4 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva blogi, jään seurailee:)

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Muuten, mun piti sulta kysyy, et löytyyks sulta oikeeta-/tekonahkaa ruskeena ? Ku mun piti tehä Svealle uudet suikat, mutta se vähä jäi, ku Eurokankaas ei ollu ku oranssii nahkaa, ni en sit sitä viittinny ottaa. Et jos on ni voinks saada/ostaa sult jonku repaleen ? :))

  - Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on mul tommost yht ruskeet tekarii,mut seo aiva paskanlaatust nii pitää ommella kaksinkerroin..:D et jos haluut ostaa sitä nii siit vaa :'D

   Poista