keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Viimeaikojen keppipeffailut.

joo enpä oo hetkeen jaqsanu postailla,joten päätin nyt just kun kello on 2.11 yöllä (alan nytten siis kirjoittaa,katotaan kui kaua tässä menee).joten teksti on varmaan tosi viisasta settiä,enjoy.

hmm venaas kun mietin.NII joo.eli viimeks postasin 7.6,joo.Ja noni nyt asiaan.Elikkä sitten 9.6 lähin kisaamaan n.½ vuoden kisatauon jälkeen,huh.Ja vielä estekisoihin oh dear god why.Joo en oottanutkaan sijotuksia koska joukossa oli niin paljo pieniä ketteriä hyyppiä että mun oli aivan turha ees yrittää :'D joten menin suht. rauhassa radat vaan läpi,muistaakseni en pudottanut kertaakaan ! vaikka kisasinki vaan 60cm asti.Kisaratsuna mulla oli mukanani Aldo.(empä tätä herraa ole aikaisemmin teille esitellyt..:'D),ja oli myös ekaa kertaa kokeilussa,en ollut oikein ehtinyt kokeilla herraa muuten.Menin pääosin kisoihin myös myymään kaikenlaista tavaraa,ja sain suht. ookoosti myytyä,mutta yleensä saan enemmänkin,olkoot se silti hyvä tulos saada 2 heppaa myytyä ja jotain pikkusälää.Paikalla oleskelin sitten pääosin Mysterin,Alisan,Vipen ja Kuran kanssa,jeij.Kisat alko siis 12 maissa ja pihaan kurvattiin sitten sohvin kyydillä (aina ne kyyditsee mua..:D) ja lähettiin..öm apua oisko 5 aikaa ollu..? joten kisoissa kesti kyllä kiitettävästi tunteja :).Oli silti mukavaa vaikka ruusukesaldo ammotti nollaa.(kisavideo alhaalla,yhistetty toisien kisojen kanssa)kuvat © Myster & Maikken

Sitten hypätään 12.6,jollon milla tuli meille "riehumaan".Lagattiin iha älyttömästi ja yritin harjotella kureja,mut tuloksetta ku en jaksanu edes puoliakaan radoista mitä olin päässäni suunnitellut..huoh.No ehkä asiaan vaikutti vähän painostava ilma.Menin vuorotelle sonyalla ja aldolla,milla nappasi froun alleen,mentiin jotai 30min sekasi koulua ja esteitä mite nyt jaksettiin,sit mentii sisälle ja lagailtii vaik kui kaua..:D ja tässä hienot videopysäytyskuvat kun en videoita jaksa erikseen laittaa lol.Sitten jo seuraavana päivänä olin mökillä,ja otin Ginan sitten mukaan rääkättäväksi.Ite olin iha naati ja en ees tiiä mite jaksoin mennä ees askeltakaan eteepäi,mut lopulta innostuinki hyppäämään vähä..:D ööh joo.Kenttää ei oltu ajettu vielä,joten kompuroin omiani välillä ja se myös jotenki väsytti joten otin aika monta hengähdystaukoa.Menin ehkä tunnin katkonaisesti sekalaisen treenin.Gina oli ihan ok,vaikka olikin uus paikka nii sopeutumisvaikeuksia ei ollut.En tiiä kui korkeita mentiin ku en mitannu mut korkeimmillaan oiskoha 70-80 paikkeilla.Silmämittasesti noi korkeimmat sitä luokkaa oiskohan,ku vielä jotenki ees pääs yli.

ja huh,taas seuraavaan päivään,jopas olen aktiivinen.Eli perjantaina (14.6) Myster majottu meille mökille,koska seuraavana päivänä olisi kisat Sipoossa.jeij.No menin sitte stadii vastaan neitosta ja hienosti saapu junalla perille,ostettii evästä ja suunnattin bussilla meille.Pienen säätämisen jälkeen löydettiin ittemme mökiltä kattelemassa jotai leffaa.Mysse nukahti säälittävän aikasi,mä sit kans suht, nopeesti ku ei ollu juttukaveria.Aamulla sitte tulikin pieni kiirus,mutta päästiin kisapaikalle hyvissä ajoin :) Mukana mulla siis oli Sonya ja Aldo.Sonyan ekat kisat siis kyseessä...:) hetken venailun jälkeen saatiin eka luokka käyntiin,20-40 jossa nappasin,,öh olikoha se 3 sija sonyalla.Yllätyin,koska itse suoritus tuntu erittäin hitaalta.Seuraava luokka oli sitte 40-50..kait.Siihe menin aldolla ja yllätyksenä tuli 2 sija ! uh. Seuraava 50-60,Sonyalla,3 sija tais tulla..? Sitten 60-70 aldolla,ja siitä 2 sija,wot ? :'D no sitten jälkiilmottauduin vielä 70-80,siitä ei sitten tullu sijotusta ku keskityin vähä enemmä teihin ja lähestymisiin enkä vaan rämissy läpi.Sitte koitti koululuokat,HeC menin aldolla,suoritus tuntu jotenki kankeelta,mut 3 sija tuli ! :) Kur luokan musasäätöjen jälkeen sain suoritettua radan loppuun minkään häiritsemättä,pintelitki pysy jalassa..:D ja tästä Sonyalla yllätyksenä 1 sija,exusee muaa ? :'D meni omasta mielestäni aiva päin persettä,mut no jaa.eh.Sitte oli vielä näyttelyt josta napattiin sonyan kanssa 3 sija tammaluokasta,aldo jäi palkintosijojen ulkopuolelle.Kisat suju suht. nopee,autossa istuttiin vissiin jo 4 maissa ! Meillä sitte Mysse pakkaili ja syötiin ja sitte saatoin jo hänett pysäkille :) joo hirvee litania.tähän loppuun vielä kuvia ja sitten se yhistetty kisavideo.

äh tää ois ollu parhaide kuvie joukos,JOS TOI TOLPPA EI OIS SII D: yhy.


pintelit pisti hanttiin..:D lol

tähän vielä se kisavideo ;noniin,ja kello on...ehhehe EIKÄ :FD:D:DD: khrm.....3.40 ku tän saan valmiiks,u kidding me :'D no ok joo,muokkasin kuvat ja heitin tekstit vaan olalta,joten voipi kestää kauan.Mulla menee muutenki postatessa ainakin 30min,joten ihan kelpo suoritus.Katotaan valvonko nyt koko yötä.hehe.

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus hei! Hyvin meni sultakin kisat!:)

  http://ratsurecall.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ja juu menihä ne toiset iha kohtuullisen hyvi..:D

   Poista