tiistai 25. kesäkuuta 2013

uuden hepan testailua :)

dodi,eli sain eilen aamulla valmiiks uuden hepan talliin.Kyseessä on tälläinen neiti :


Sivuille pääsee tästä.Tosiaan,pitkästä aikaa tuntuu siltä että heppa onnistu suunnitteluvaiheesta asti niiku pitiki,ja vielä aika hyvin :'D ! Ite oon tyytyväinen sen ulkonäköön.Varusteet vielä tekeillä,mutta ruskeeta nahkaa ja tummanliilaa fleeceä niihin tulee :) suitsiks rempat ja kuolaimesta en vielä tiedä,katon sitten !

mut tosiaan Nitan ratsastin eilen joskus puol 9 aikaan illasta,lainassa oli niilon meksikot.Kokeilin siis tammaa vähäse miltä tuntuu missäkin tehtävissä,ihan mukavan oloinen oli kyllä ratsastaa.Aika kevyt oli,mutta ei liian ! joten sopii hyvin vielä mulle.Niska ei oikeen taivu ku keppi on senverran syvällä,mutta vähän sitä saa myötäämään sieltä.

Alotetiin sitte iha vaan lämppäämällä kaikissa askellajeissa.Sujui hyvin ja ei ollut mitään jännää tapahtunut.Otettiin pohkeenväistöä uralta ja vähän hätäsesti meni,mutta väisti hyvin ! Peruutuksia ja pysähdyksiä otin myös.Sitte pystytin esteen jonka eteen heitin kaksi puomia.Eka tultiin ristikkoa ravissa ja laukassa,sitte nostin pystyks ja laitoin ponnistuspuomiks toisen puomeista,samalla siirtäen pikkasen toista.Nitalla oli välillä vähän hankalaa tulla puomin ja esteen väliin ja lyhens hirmusesti askeliaan.Yli silti aina päästiin,pari kieltoa tuli mukaan ku tuntu vaan siltä että nyt ei lähetty hyvin tulemaan,tammakin sitä mieltä oli selvästi.Lopuks korotin vissii 70cm sen esteen,ja se sai riittää ku parisen kertaa se tultiin :) Vielä ennen loppuverkkailua otin vastalaukkaa pääty-ympyrällä,ja ihan hyvinhän se onnistu ! vähän kankea Nita kyllä on,mutta ehkä paremmalla verkalla ja rankemmalla treenikerralla siitä saa taipusamman ja elegantimman.Hoitelin sitte ponin pois ja jätin sen sinne karsinaan köllöttää.


6 kommenttia:

 1. Onko tuo harja villalankaa, jos ei, niin mitä ? :) :D
  PS. Tosi hieno keppari!
  PPS. Mistä olet ostanut tuon kankaan?
  PPPS. Mistä yleensä ostat kankaat? :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole villalankaa ei,en itteasias tiiä mitä ton langan nimeks vois sanoo,ku ei enää kaupoissa myydä (jotain yli 15 vuotta vanhaa oli vissii). kankaan olen ostanut iisantallin sailalta,hänellä sen ollessa jämäpalana,kangas ei siis ollut erikseen myynnissä,tota kangasta ei sitäpaitsi enään taideta valmistaa.ostan ison yleensä ison erän saksasta pari kertaa vuodessa,muuten eurokankaasta tai virosta :)

   kiitokset ! :)

   Poista
 2. vaoo ihana hepo on tosiaan! videoki kivaa katottavaa c: tykkään sun blogista ihan hirveenä, varmaa nousee ykköseks näitten keppihevosblogien listalla (--:

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ! <3<3 Ihan sika ihana heppa ;D Tuun pummii sen sulta.

  - Milla

  VastaaPoista