perjantai 6. kesäkuuta 2014

Miltä kuullostaisi..

...jos hankkisin hevosilleni URL-hoitajat ?

Idea on vielä aika kesken, mutta oon tässä tovin miettinyt tätä että miksipäs ei. Moni on tätä jo tehnyt mm. foorumilla ja ajattelin että voisin itse ainakin kokeilla, kun noilla nyt ei hirveesti enää ratsastella. En ajatellut tehdä tästä kellekkään mitään pakkopullaa, vaan rennosti vois sopia että hoitajat kirjoittavat kun ehtivät, alustavasti kuitenkin kivaa olisi jos hoitaja ehtii kirjoittaa kerran kuussa.

Jokaiselle hevoselle otan varmaankin vain yhden hoitajan, jos halukkaita on ihan järkyttävästi niin joillekkin hevosille saatetaan ottaa kaksi. En välttämättä ota ensimmäistä ehdokasta heti, vaan katselen hakemuksia kunnolla läpi - haluan oikeesti saada tämän toimimaan edes hetkisesti. Ennen kun voin ees alkaa miettimään tätä vielä edemmäs niin mun pitää päivittää tallin hevosten luonteet kunnolla, jotkut on kirjoitettu parikin vuotta sitten ja no..kertomistyyli on jotain ihan hirveetä xd.

Vielä ei siis kannata ihan sukkia repiä jalasta, tämä on ihan kehitysvaiheessa mutta päätin nyt kirjoittaa tästä tänne, etten unohda koko ideaa ! Katotaan jos tämän kuun aikana saisin suunniteltua niin hyvin että alkaisin etsimään hoitajia :) Teen varmaankin toisen blogin, jonne sitten hoitajat kirjoittavat. Tämähän tarkoittaa sitä että kirjoittajilla pitää olla Google-tili. Suotavaa olisi myös oma blogi jota kirjoittelee, niin näkisin mahdolliste hoitajien kirjoituksia !

Tässä koitan jo vähän kehitellä, kun sentään on muistissa vielä vahvasti tallessa, moikka !

ps.Odessalla on uusi tammakaveri vieressä ! Coran sivuille pääsee tästä..:)

21 kommenttia:

 1. Joo virtuaalihoitajat kuulostaa tosi kivalta idealta, ainakin itse olisin kiinnostunut :) ja kaunis tuo cora :)

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän kyllä toteuttaa tän suunnitelman mahd. pian ! kiitos ! :)

   Poista
 2. Vautsi, kiva idea :) Jos ne hoitajat tulee, niin odotettavissa multa viestiä sitten :D Voi, onpa Cora nätti :3 Rakastan tota sun hevosten mallia!

  VastaaPoista
 3. Olisi tosi kiva idea itsekkin olisin kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ostanu sun tekemän hevosen.:) sen pitäs tulla ens viikolla.:)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mukavalta jos saisin hoitaa jotakin hevostasi se olisi mahtavaa vaikka se onki virtuaalinen :) kenet jist mä saisin????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että olis kiva idea juu :) En osaa vielä sanoa,kun en sulta ole mitään hakemusta saanut kun niitä ei voi vielä lähettää :'D

   Poista
  2. En pystykkä hoitaa vaikka onkin virtuaallista mut nii ps. Käy kattoo mun ja mun kaverin blogi sen nimi on lemmikki fanit mutt alöydät sen kun kirjoitat fanitblog.blogspot.fi

   Poista
 6. mä olisin valmis ottamaan ihan kenet tahansa! kaikki on ihan mahtavia ja söppäniä <3

  VastaaPoista
 7. Uuu mä kirjottaisin varmaan melkee joka viikko :3

  VastaaPoista
 8. Mä oon kiinnostunu! Mulle kelpaa kanssa ihan mikä vaan :)

  VastaaPoista
 9. Millon teet sen talliesittelyn kun äsken luin vanhaja postauksia ja siellä sanoit että on tulossa?
  -Milja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän toteuttaa jonkinlaisen sellaisen tässä kesän aikana !

   Poista
 10. Voisin ottaa ihan kenet tahansa :3

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Kohta tulossa varmaan pientä postausta tallin uusista asukeista, eli kyllä - teen vielä :) Jos tilareita meinasit niin niitäkin vielä,Skh-foorumilla tällä hetkellä yksi vapaa paikka jonossa !

   Poista