torstai 29. toukokuuta 2014

Vanhoja videoita youtubesta.

Suunnilleen kuukauden päästä youtube-kanavani täyttää 4 vuotta ja päätin nyt jo sen kunniaksi laittaa blogiin vanhoja videoita julki. Videot ovat olleet yksityisiä kauan, mutta vaihdan ne nyt piilotetuksi että tekin saatte niitä ihmetellä.Joten nauttikaa erittäin kakkaisesta editoinnista ja huonolaatuisista (ainakin suurin osa) videoista ! Videot ovat vuosilta -10 ja -11 :)


--
Mikä on ollut joskus teidän suosikki näistä ? Mitä ootte joskus kattonu vähän liikaa ja mistä videosta ette tykkää ? Mielipiteitä vaan kehiin :) Pidän nämä hetken ainakin piilotettuna,siirrän jossain vaiheessa takaisin yksityisiksi,joten nauttikaa edes hetki näistä !

11 kommenttia:

 1. Apua, Fetcha-video! Katoin sitä sillon joskus ihan hulluna ja aaaa se on vaa nii ihana! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha oli pakko julkasta se kun en oo tollasii videoita tehny aikoihin :D !

   Poista
 2. Mä oon kattonu ton esittely videon sata kertaa ja nytte sain tietää kenen se on! Ihana toi Fetcha video! :3 ♥

  VastaaPoista
 3. ää ihania videoita, kauhea nostalgia tuli noit kattellessa :DD Tykkään eniten tosta Fetchan videosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos myspertti.Jos ois jäätävä päänsärky nii toi fetchavideo sais varmaa monta läppäriä rikki ku ne lentäs seinää..eh.

   Poista
 4. Fetcha-video on tosi söpö kyl :DD mun lemppari on ollut toi Pocket full of sunshine, ihanan aurinkoinen video ja matskut, tosi kiva vieläkin :) vaik oot sä kyllä kehittyny ihan hirveesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :DD Ja itekki tykkään noista materiaaleista,vielä pokkarilla otettuja nii ihmettelen vielä miten kiva toi on :DD ja kiitos,kyllä sitä itekki huomaa et on ! :)

   Poista
 5. Paras video oli kyl toi Fetcha :3 Oot ollu vaa nii pienii,niiku toi elmerin videoki toi eka ku oot jossai kisoissa ni oot iha mini :DDD

  VastaaPoista