perjantai 16. toukokuuta 2014

pientä kurkistusta sm-kisojen myytäviin..

..miteniin myöhässä.Mutta tässä jotain mitä mulla on tulossa myyntiin,kamera on latauksessa mutta saatte nyt tyytyä pariin puhelinkuvaan ;

Hintoja en vielä osaa sanoa hevosille,mutta 30e ja ylöspäin,monelle hevoselle tulee varusteita mukaan ja täytteet tulee jokaisella hevosella mukaan.Kuvissa ei ole vielä kaikkia hevosia,pari vielä tekeillä...jos ehdin.

Varusteiden kasaus ja muu homma jatkuu varmaan aamuun asti,heh.Ja alle 12 tunnin päästä oon lahdessa,jes hienoa maikken taas oot aikataulujen kanssa raiteilla.Eipä tässä muu auta kun jatkaa,tuskin tulen nukkumaan yhtään.heipsu !

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania heppoja :D Ja kyl sä niit varusteita ehdit tekemään xD Oon samanlainen (sm kisoihin myymään tuleva ihminen puhuu :D) Sain ite antassun tilauksen kolme viikkoo myöhäs, jonka takia sain alotettuu sm kisavalmistelut vasta tällä viikolla xDD Ja kunnolla viimeks eilen xDD Ja sul on sentään ylihienoi heppoi tulossa ;P

  Mut tuun moikkaa sua kisois, nähään huomen :)

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ja tässä niitä teen vielä ja kello tulee 2 yöllä,eikä mitään kunnolla tehtyä oikeastaan.Oho,aika iso moka antassulta ! juu moikkaamaan saa tulla ! :)

   Poista
 2. Niin kysyn viel sitä et paljonko toi ruskee (eli alin ) heppa tulis suunnilleen maksamaan? :D Niin sulonen otus että saattas jopa lähtee mun matkaan xDD

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuon hinta tulee olemaan 50e :) teen sille vielä riimun mukaan.

   Poista
 3. Miks nää kepparit on niin kalliita! Oon miettinyt sitä jo kauan ja aatelin että sä tiedät. Toisaalta hinnoissa on melko paljon eroja. Noi kepparit on tosi hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaaleista(kankaasta riippuen,harjan pituus,onko merkkejä) ja työtunneista kertyy kyllä aika hyvin tuo summa millä myyn, itse olen aloittanut myymällä 10-20e hintaisia hevosia, mutta käsityön ja hevosten ulkonäön parantuessa pystyin nostamaan hintoja ja niitä meni edelleen.Harjoittelulla saa joka kerta paremman näköisiä hevosia tehtyä, minun mielestä silloin myös looginen asia on nostaa hintaa.

   kiitos :) !

   Poista
 4. 1. Minkä rotuinen tuo mustavalkoinen heppa on? Se on nykyään mun kaverin omistuksessa.
  2. Mikä sun kepparitallin nimi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1.En määrittänyt kyseiselle hevoselle rotua,mutta joku quarter tyylinen.
   2.Kht Ra.Ra,tai pelkäksi Ra.Raksi monet kutsuu :)

   Poista