maanantai 11. toukokuuta 2015

Kisoja, kisoja, kisoja, ki..joo eiköhä kaikki tajunnu (XXL-kuvapostaus!)


Huhhuuh,pitkästä aikaa taas ! en oo melkeen kahteen kuukauteen rustannu ja tässä välissä oon käyny aktiivisesti kisoissa kuvailemassa ja kerran kisaamassakin.Mun piti tehä tää postaus jo viimekuussa mutta en millään saanut sormiani klikkaamaan "uusi teksti" nappulaa, kun ei oo intoa kirjottaa niin ei sille mitään voi (toisaalta - ei mulla nytkään ole mutta ei mulla oo parempaa tekemistä xd) Tää postaus on ihan pyhitetty menneille kisoille ja mahdollisesti lopussa vielä kerron tulevista kisoista minne olen mahdollisesti menossa.

KhtCoralinen,Tuiskutuulen ja Mekkalan sisäkisat 21.3
Lisää kuvia kisoista täällä (kuvia saa käyttää omassa blogissaan jos esiinnyt niissä itse, kunhan copyt näkyvät !)

Näissä kisoissa olin vain myymässä ja kuvaamassa + tapaamassa kavereita.Kisat olivat suht lähellä,joduin kyllä säätämään 3 bussin kanssa mutta hyvin löysin perille.Kisoissa oli tosi hyvä tunnelma ja liukkaasta lattiasta huolimatta kisaajat menivät tosi mallikkaasti,itse ratsastelin vähän pihalla muiden hepoilla ja sisällä hetken Sohvin Chaquellella jolla oli kiva mennä pitkästä aikaa :) ! Näissä kisoissa tutustuin myös Cherryyn ekaa kertaa,ihan mahtava tyyppi ! Kisojen järjestäjät Hatti,Nara ja Vire kyllä hoitivat hommansa tosi hyvin ja kisoista jäi näin katsojana ainaki hyvä fiilis.


SM-kisat 2015, 11.4 (+ 12.4)

Filippakin oli kisaamassa sunnuntaina,Nita on tällä hetkellä hänellä ylläpidossa :)SM-kisareissu alkoi jo perjantaina kun suunnattiin Onnibussin kyydillä kohti Mysterin luukkua Vipen kanssa.Iltaa vietettiin ihan rennoissa tunnelmissa vissii jos ny vielä oikein muistan ja La aamuna kömmittiin ylös seiskan jälkeen ja valuttiin messukeskukselle päin autokyydin saattelemana.Itse en paljoa kepparialueella ollut vaan hevosalue mua enemmänkin houkutteli.Sen ajan kuitenkin minkä olin kepparialueella niin räpsäsin pari kuvaa ja vaihtelin kuulumisia harrastajatuttujen kanssa, nimmariakin tultiin pyytämään viikonlopun aikana pariin otteeseen ja ihmiset kyllä tunnisti vaikka en ollut ilmoittanut tulostani oikeestaan yhtään :'D

Pääasiassa pyöriskelin tuttujen kanssa ja tutustuin pariin uuteen harrastajaan, päällimmäisenä jäi mieleen khtKuunvarjon Nea ! Käytiin syömässä yhdessä ja pääsin tutustumaan hiukan paremmin, oli kyllä ihana tutustua ihan uuteen harrastajaan joka on suht. samassa ikäluokassakin vielä :) Tidiuhin ja Fedeen ehdin myös vähän tutustumaan.

Sunnuntaina olin vain pikaisesti kepparipuolella ja vietin suurimman osan päivästä tutkien hevospuolta,kiva kuitenkin että jotkut tuli moikkaamaan hevospuolellakin :) ! Olin vielä myssen katon alla maanantaihin asti ja suuntasin pienen shoppailureissun jälkeen hyvin väsyneenä bussilla kohti kotia.


KhtFlowercrownin kisat 18.4

kisavideo:

  

Kisat olivat Nummelassa joten mulla oli onneksi aika lyhyt matka ja viimetingassa saavuin paikalle Juulin pihalle jossa muut kisaajat jo odottelivat.Näissä kisoissa hyppäsin itsekkin hepan selkään ja kisakamuiksi pääsi mukaan Ashi ja uudistettu Pontso ! Täällä blogin puolella ei varmaan moni ole nähnyt Pontson uudistettua ja hiukan paranneltua versiota - ylemmässä ruusukekuvassa näette paremmin miltä ori nykyään näyttää :) Paljoa ei ulkonäkö ole muuttunut mutta näyttää omaan silmään paljon kivemmalta nyt !

Kisoissa oli hyvä fiilis kokoajan vaikka jalat reistaili ja just ennen Küriä mun nilkassa napsahti inhottavasti - ihme ja kumma jaksoin kyllä koko radan putkeen ja ruusukekuvasta voitte päätellä että kyseinen luokka voitettiin ! Esteluokissa ei mennyt ihan putkeen, Pontsolla olin osallistunut tyyliluokkaan jossa jalat tuntu raskailta ja hypyt oli tosi tönkköjä niin en tästä oottanut edes mitään palkintosijaa :'D Ashilla mentiin hirveellä säädöllä 50-60cm joka oli aikaluokka niin tiesin jo vaikka kuinka yrittäsin ei mulla ois mitään mahiksia :'D Joten jotai ihmeen ravilaukkasekotusta mentiin ja oli tarkotus kieltääkkin mut unohdin sen täysin.Suoritukset näätte kokonaisina alemmassa videossa.Kür tuntu omasta mielestä huonolta ja olin jo aika väsynyt joten jotkut kohdat oli tosi huolimattomia mutta yleisesti oon tyytyväinen siihen että jaksoin koko biisin vaikka onkin tosi reippaan tahtinen.Ykkösruusuke tosiaan tästä luokasta napattiin ja viimeisenä koittivat näyttelyt josta Pontso nappasi oriluokan kolmannen sijan ja Ashi sensijaan ensimmäisen sijan sekä Tuomarin suosikki -tittelin ! Kiitos paljon kisojen järjestäjälle ja kisaseuralle :) 

 

Capota Cup 3.5Sain kisoja edeltävänä iltana päähänpistona lähteä paikanpäälle kuvaamaan ja löysinkin itseni seuraavana aamuna bussista kohti kisapaikkaa.Nämäkin kisat olivat todella lähellä joten matkan kanssa ei ollut ongelmia.Paikanpäällä kuvailin pääsosin ja tuli aikamoinen pino hyviä kuvia ! Ratsastelin myös vähän Navyn Intolla ja Hatin Linnulla sekä pienen pätkän yhdellä tallin entisellä asukilla - nimittäin Aldolla :) ! Aldo asustelee Juulilla KhtFlowercrownissa ja viimeksi näin herran helmikuussa niin oli kiva taas nähdä ori käytössä :)

Kisoissa oli melkein kokoajan aurinkoinen ja lämmin sää sekä ihan mahtava tunnelma ! Esteet oli kans mun silmään tosi hauskasti koristeltu ja tais jotain arvontaakin paikanpäällä olla, aika vapputeemaiset kisat oli kyseessä ! 


Ra.Ran Koulumestaruudet 9.5


Virallisissa näyttelyissä näyttelyn parhaan tittelin vei Mekkalan Whislery Swing  jonka omistaa Hatti.
Ra.Ran Koulumestari 2015 - Sohvi ja Ra.Ra Quelque Chose d'Explosif !

Tosiaan tossa lauantaina pidin omatkin kisat ! Oli kyllä hirmu stressaava kokemus taas mutta ihan kivaa hommaa se oli loppujenlopuks kun kisaajat näytti viihtyvän ja kehujakin tuli :) Kisarumba alko jo mulla pari viikkoa ennen kisoja kun aloin väsäämään ruusukkeita ja siivoamaan pihaa ja viimeiset valmistelut tehtiin pari päivää ennen kisoja.Auttelemassa mulla oli Myster joka hoiti virallisten näyttelyiden tuomaroinnin ja Saila joka otti Buffetin ja minun myyntipöydän sekä kisojen kuvaamisen harteilleen aina kun vain ehti, kaikki ylläolevat kuvat ovatkin hänen ottamiaan,kiitos ! Tärkein apurini kuitenkin oli Kura jota ilman en olisi saanut edes ekan luokan tuomarointia aluilleen kun kaikki tuntu menevän päin puuta..:D Kyllä mä sitten löysin sen flown hommaan ja jos joku moka tuli oli Kura heti pelastamassa, en kyllä ymmärrä miten jotkut voi kisoja yksin järkätä ei huhhuh..!

Kisoissa ei mennyt kun vajaa 4 tuntia ja lopuksi moni ratsasteli mun hepoilla ja hyppeli esteitä, buffa oli myynyt hyvin ja kisapäivä oli tosi lämmin onneksi ! Näyttelyistä Altti myös nappasi kolmannen sijan oriluokasta,jee !

--------
Seuraavan kerran mua näkee kisoissa 17.5, silloin meen itsekkin pari luokkaa khtKuunkukan kisoissa.Lemonalla luultavasti olen menossa, voi olla että vaihdan vielä alttiin jos keksin sille toiset suitset kun noi kanget ! Sitten olis 24.5 Jennyn ja Jolien kevätkisat jonne lähden tuomaroimaan koululuokkia sekä IRL-virallisiin Hurren kanssa,myyntipöytää tulee myös.Luultavasti myös 6.6 olis Koulukisat vantaalla Altin kanssa tiedossa jos muuta ei osu eteen !
--------

Enskerralla postaan jo varmaan ke tai to jos vain ehdin, keskiviikkona nimittäin on mulla ja Pontsolla yhteiseloa täynnä huimat 4 vuotta,joten siitä tulossa isompaa postausta ! :)

Olen tähän postaukseen muuten linkannut kaikkien mainitsemani ihmisten instagram-tilit, menkääs seuraamaan hopihopi !

2 kommenttia:

  1. kiva postaus hei ja toi sun kür on tosi cool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ye kidus ja haha iha kiva se oli mut ei omast mielest tarpeeks kiva et ois voiton arvonen :'DD

      Poista