keskiviikko 13. toukokuuta 2015

K.R Pelottava Pontso


Tälläisen kuvan ehdin julkaista vielä instagramiin oikeana vuosipäivänä!

Tänään siitä on 4 vuotta kun pieni silloin vielä varsaversiossaan elävä Pontso tupsahti maailmaan.En sillon olisi uskonut että kyseinen heppa tulisi merkitsemään näin paljon mulle vielä näin neljä vuotta myöhemmin - väärässä olin.Tiesin että Pontso olisi koulutusprojekti ja mahdollisesti uusi kisahevoseni mutta en uskonut että kokisimme yhdessä 12 kisat ja niistä tulleet huimat 20 ruusuketta,pari pokaalia,diplomeja ja nauhoja.

Ori on vuosien aikana kantanut myös kolme erilaista ulkonäköä:

13.5.2011 - 1.9.2011
1.9.2011 - 14.4.2015
14.4.2015 eteenpäin !
Uusimmasta lookista en olekkaan vielä päässyt ottamaan kunnollisia rakennekuvia mutta oon tosi tyytyväinen millanen herrasta kuoriutui pesun,uudelleen ompelemisen, uusien silmien ja sierainten,uuden harjan sekä uuden värityksen myötä ! Korjasin myös pontsosta vinoutta pois ja lyhensin suuta ja ori näyttää melkein uudelta :) Pitäs tällä parantelulla vielä kestää monta vuotta ennen kun taas vähän fiksailen,Pontso tuskin tulee olemaan yhtä kovan rasituksen alla kun viimeisen kolmen vuoden aikana enään koskaan kun näillä en hirveesti enään ratsastele ja kiertele suomea, lisäksi Pontso pääsee hyvinansaitulle kisaeläkkeelleen - joskus varmaan tulee vielä meitä näkemään ratsukkona yhdessä kisaradalla jos kotitreenit kyllästyttää !

Tämän vuosipäivän kunniaksi voisin pistää tähän omasta mielestäni kivoimmat kuvat Pontsosta, osan olette jo varmasti nähnyt mutta jokunen kuva ei ole ikinä ollut missään videossa taikka täällä blogissa !


Keppihevosharrastukseni ei varmaan olisi samanlainen jos en olisi tätä herraa tehnyt - niin kliseistä kun se onkin niin Pontso on ylläpitänyt mun keppihevosiin liittyvää touhua tai vähintäänkin ollut osasyynä.Sillä on aina mukava ratsastaa ja näinollen varmaan saavuttanut ison suosion kisoja ajatellen, Pontso on juuri sopivan kokoinen minulle ja siinä vaan joku klikkaa - en osaa selittää sitä yhtään mutta varmasti moni lukija tietää mitä tarkoitan jos teilläkin on se yksi spesiaalitapaus tallissa :').

Nyt kuitenkin päästän teidät katsomaan uutta videota jonka takia hikoilin verta ja itkin lasinsiruja.. vegasilla ei oo hirveetä gutaa tehdä vähän enemmän editoitu yli minuutin video..ja tää on neljä minuuttia heh.Mut sain tehtyä ja oon kyllä tyytyväinen että youtubeen asti pääsi vaikka matkalla oli montakin muuttujaa :'Dd


---

Teitä lukijoita on kohta sen 200, huhhuh ! Sen kunniaksi lupailin kangasvarasto- ja tilpehööriesittelyä videolle mutta oisko teillä jotain muuta parempaa ehdotusta vielä ? Talliesittelyä tai arvontaa tuskin tulee :/ Instagramin puolelle varmaan pistän tällä viikolla vielä kysymyskuvan pystyyn ja tänne vielä väliaikaisen kysymyspostaus-postauksen (apua mikä sana) niin sitten saa heitellä mua teitä kutittavilla kysymyksillä ! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana video ja pontso on kyllä superihana<3 ja tee todellakin se kangasvaraston esittelyvidi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ! Juu se kyllä tulee kunhan toi 200 täyttyy :)

   Poista
 2. Uih, toi video on aivan upea!♥ Ja Pontso on kyllä tosi ihana :) ♡
  - Arviolta kuinka monta hevosta oot ommellut?
  - Kuka heppa on ollut sun tallissa kauiten?
  - Kuinka kauan suunnilleen sulla kestää ommella hevonen?
  - Lempi- ja inhokkivaihe hepan teossa?
  Ja jos otat postaustoiveita vastaan, niin ois kiva jos tekisit postauksen, jossa on kuvat kaikista sun tekemistä hepoista, tai ainakin niistä joista oot ottanu kuvan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ♡
   Kysymyksiä en vielä pyytänyt mut ei kait tuo haittaa haha pitää sit vaa muistaa ottaa nääki matkaan :DD Ja uu toi vois olla ihan toteutettava idea, heppoja tosiaa on tultu tehtyy aikamonen pino vuosien aikan ja lähes kaikist on kuvat !

   Poista
 3. Voi juku miten Pontso onkin ihana! Munkin tallista löytyy spesiaaliheppa joka on ollut mulla kolme vuotta. Ja tee ihmeessä tilpehöörivarastojen esittely:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se c: Noni kiva kuulla,eiköhän jokasella oo se spessuponi :) Ja juu kyllä ajattelin tehä sen kunhan saan vielä vikan kangastilauksen kun tässä just innostuin tilaamaan täyttöä,eli voi kyllä mennä sen pari viikkoa sittenkin että saan kuvattua sen teille tänne :)

   Poista