sunnuntai 2. joulukuuta 2012

luukku 1 & 2 ! + 3..:D

eli tällänen videokooste viikonlopusta (kun nyt on jo maanantai..:D) nii ratsastelin 2 heppaa/pv ja oli innostus päällä jostain kummasta syystä ! mielikuvitus ei ollut niin vähissä kun oletin et ois...:D

mut joo,ekana menin lauantaina Aatun,jonka ostin alisalta tässä viimepäivinä,ja eka ratsastushan tuo oli :) menin jotain rentoa kouluvääntöä ja koitin saada rennoks ja taipusaks mikä meni kyllä hyvin,loppua kohden kankeus oli melkeen kokonaan poissa ja herra antoi kivasti periksi kädelle eikä ollut painava :) tosi kiva heppa ratsastaa kieltämättä ! :) mentiin laukkaa aika paljon kun sitä hioin ympyrällä jonkinverran.
Ratsastin heti perään Sonyan,uusi asukki tämäkin ! :) Ginan 4 vuotias tammavarsa,perinyt emänsä kivat liikkeet mutta on tosi,tosi raaka vielä.Hakeutuu väärään muotoon helposti ja ei pysy tasaisena kädelle,pää on joko ylhäällä tai liian alhaalla ja painaa ohjaa vasten.Mutta kyllä niitä hyviäkin pätkiä tuli ! laukannostot ovat herkkä asia,tulee jotain kiukkupotkuja ja vikurointia,mutta sain sillä kuitenkin pari hyvää ja rauhallista laukkaa hetken ympyrätyöskentelyn jälkeen :) paljon ravityöstämistä tein,ja sain aika monta hyvää pätkää !
Sunnuntaina menin sitten esteitä,Säpillä ensin lyhyesti.Pientä 3 esteen jumppasarjaa menin,oli ihan mukavan tuntuinen ja rento,vaikka lomaa oli ollut vaikka kuinka kauan...:D malttoi hypätä ravissakin ja menemään käynnissä pari kertaa ! pari kieltoa tuli,mutta hyvin meni silti ! :)
Sitten menin Ginalla,mentiin n. 3-4 laukkaaskeleen välistä sarjaa,jossa oli puomikin hetken.korkeus vaihteli jotenkin,korkeimmillaan menin vrmaa sen 80..? tai oisko ollu 80-70 sarja.meni hyvin ginallakin,ei tullut melkeen yhtään vikurointia ja tammaa oli ihan kiva työstää ! :)

no toi viikonloppukooste on luukku 1 ja 2 nii höm 3 vois olla vaikka joku mun tämänhetkine lemppari kuva jostain mun kepparista ;

tämä kuva ! niin ihana tunnelma tässä kieltämättä on,kuvan on tainnut Joey ottaa,kiitos siitä hänelle ! :) kuva on siis yyteristä tältä kesältä,ratsuna pontso :)

5 kommenttia:

 1. haha pilaan ton kuvan heilumal tuolla taustalla! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho oonpas ollu unepöpperös ku tän laitoin ku en huomannu yhtää...:D siellä vaa vedessä makoilet.

   Poista
  2. mut o onneks sensuroitu pontsol.

   Poista
  3. harmikseen joo,se ois vrmaa ollu hienompi sillo.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista